Zandvoorter Allee 18
2106 BX Heemstede
023 - 528 93 19

SPOEDNUMMER

Buiten openingstijden
0900 - 55 192 55

.

Dierenkliniek Zandvoorterallee

 

In onze kliniek werken wij met een team van 2 dierenartsen en 2 paraveterinairen/assistentes. Samen staan we voor aandacht, betrokkenheid en kwalitatief goede zorg voor uw dier. De gezondheid en het welzijn van uw dier staat voorop. Daarnaast is voor ons persoonlijk contact met u als eigenaar van groot belang om samen tot de beste behandeling van uw dier te komen.

Onze praktijk is gevestigd aan de Zandvoorter Allee 18 te Heemstede. U vindt de Zandvoorter Allee als zijstraat van de Zandvoortselaan in Heemstede, tussen de Leidsevaart en de Herenweg. De route vind u onder praktijkinfo of hier.

 

We leggen ons toe op de behandeling van gezelschapsdieren. Het grootste deel van onze patiënten bestaat uit honden en katten, maar ook cavia's en konijnen krijgen bij ons de behandeling die ze nodig hebben. Als ondersteuning van ons lichamelijk onderzoek hebben we de beschikking over diverse medische apparatuur zoals een digitale Röntgenapparaat, een Echoapparaat voor alle eerstelijns behandelingen, bloeddruk meting en bloedanalyse

Alle eerstelijns operaties en tandheelkundige behandelingen voeren wij op onze kliniek uit. Wij beschikken over een aparte operatie ruimte, waar ook een couveuse is.

Sinds enige tijd trimmen wij ook katten, de katten die het helemaal niet meer toelaten krijgen een klein roesje. Vachtbehandeling voor alle lang en kortharige katten.

Ook is het bij ons de mogelijkheid om gebruik te maken van onze kleine schallige katten pension. 

We werken uitsluitend op afspraak om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. U kunt telefonisch een afspraak maken of hiervoor even langs komen op de praktijk. Sinds kort zijn wij ook te vinden op Facebook. Op onze facebook pagina leest u actuele weetjes en bijzondere dingen die wij op de praktijk meemaken.

Voor alle openings tijden ZIE PRAKTIJK INFO

We hebben recent ons privacybeleid bijgewerkt om uit te leggen hoe we uw persoonlijke gegevens beschermen in overeenstemming met de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de EU.
 Ons volledige privacybeleid kunt via de bali opvragen.