Zandvoorter Allee 18
2106 BX Heemstede
023 - 528 93 19

SPOEDNUMMER

Buiten openingstijden
0900 - 55 192 55

Gezondheidsproblemen

 

Uiteraard kunt u bij ons terecht met uw huisdier in geval van gezondheidsproblemen. Als ondersteuning van ons lichamelijk onderzoek hebben wij de beschikking over een röntgenapparaat, bloeddrukmeter en een bloedanalyseapparaat. De resultaten hiervan zijn vaak dezelfde dag bekend. Indien nodig kunnen wij bloed opsturen naar een laboratorium voor aanvullend onderzoek.

RöntgenfotoBloedanalyseapparaat

Tijdens het consult zullen wij u zo goed mogelijk informeren over onze bevindingen. Wij stellen u op de hoogte van de beschikbare onderzoeks- en behandelmethoden om zodoende, in onderling overleg, te komen tot de optimale behandeling van uw huisdier. Wanneer een operatieve ingreep nodig is, zult u voor de meeste operaties op onze kliniek geholpen kunnen worden. Wij beschikken over een aparte operatieruimte.

Doordat we voor de minder vaak voorkomende operaties en behandelingen gebruik maken van de diensten van meer gespecialiseerde dierenarts-chirurgen, kunnen verreweg de meeste operaties gewoon op de praktijk uitgevoerd worden. Zo kunnen bijvoorbeeld een fysiotherapeut, orthopeed en radioloog behandelingen op onze praktijk verzorgen.

Voor gecompliceerdere tweede-lijns onderzoeken of ingrepen kunnen wij u doorsturen naar erkende dierenarts-specialisten. U kunt hierbij denken aan b.v. een dermatoloog, orthopeed, internist of oogarts.

Onze praktijk beschikt over opnamefaciliteiten zodat dieren ter observatie of behandeling in de praktijk kunnen verblijven. Indien nodig kunnen patiënten een aantal dagen in de opname verblijven.

Tevens hebben wij de beschikking over een zuurstofkooi en couveuse; benauwde of afgekoelde dieren kunnen hierin worden opgenomen.

We hebben recent ons privacybeleid bijgewerkt om uit te leggen hoe we uw persoonlijke gegevens beschermen in overeenstemming met de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de EU.
 Ons volledige privacybeleid kunt via de bali opvragen.