previous arrow
next arrow
Slider

Gezondheidsproblemen

 

Uiteraard kunt u bij ons terecht met uw huisdier in geval van gezondheidsproblemen. Als ondersteuning van ons lichamelijk onderzoek hebben wij de beschikking over een röntgenapparaat, bloeddrukmeter en een bloedanalyseapparaat. De resultaten hiervan zijn vaak dezelfde dag bekend. Indien nodig kunnen wij bloed opsturen naar een laboratorium voor aanvullend onderzoek.

Tijdens het consult zullen wij u zo goed mogelijk informeren over onze bevindingen. Wij stellen u op de hoogte van de beschikbare onderzoeks- en behandelmethoden om zodoende, in onderling overleg, te komen tot de optimale behandeling van uw huisdier. Wanneer een operatieve ingreep nodig is, zult u voor de meeste operaties op onze kliniek geholpen kunnen worden. Wij beschikken over een aparte operatieruimte.

Doordat we voor de minder vaak voorkomende operaties en behandelingen gebruik maken van de diensten van meer gespecialiseerde dierenarts-chirurgen, kunnen verreweg de meeste operaties gewoon op de praktijk uitgevoerd worden. Zo kunnen bijvoorbeeld een fysiotherapeut, orthopeed en radioloog behandelingen op onze praktijk verzorgen.

Voor gecompliceerdere tweede-lijns onderzoeken of ingrepen kunnen wij u doorsturen naar erkende dierenarts-specialisten. U kunt hierbij denken aan b.v. een dermatoloog, orthopeed, internist of oogarts.

Onze praktijk beschikt over opnamefaciliteiten zodat dieren ter observatie of behandeling in de praktijk kunnen verblijven. Indien nodig kunnen patiënten een aantal dagen in de opname verblijven.

Tevens hebben wij de beschikking over een zuurstofkooi en couveuse; benauwde of afgekoelde dieren kunnen hierin worden opgenomen.

Laatste nieuws

Het team van dierenkliniek Zandvoorterallee

wenst u fijne feestdagen toe.

 

Lees meer

Spoed?

Wij zijn buiten openingstijden te bereiken op: 0900-55 192 55

Contact en Adres

Zandvoorter Allee 18
2106 BX Heemstede
Telefoon: 023 - 528 93 19
Telefoon Spoed: 0900-55 192 55

Openingstijden

maandag: 8.00 – 17.00uur
dinsdag: 8.00 – 17.00 uur
woensdag: 8.00 – 17.00 uur
donderdag: 8.00 – 18.00 uur
vrijdag: 8.00 – 18.00 uur

Locatie