Zandvoorter Allee 18
2106 BX Heemstede
023 - 528 93 19

SPOEDNUMMER

Buiten openingstijden
0900 - 55 192 55

Praktijkinformatie

 

In de maanden Juli en augustus zijn er afwijkende openingstijden

 

Op onze dagelijkse openingstijden kunt u terecht voor het afhalen van voeders, medicijnen, informatiefolders en het maken van een afspraak.Wij werken uitsluitend op afspraak om wachttijden tijdens de behandel uren zoveel mogelijk te voorkomen. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen  023 - 528 93 19 of even langskomen op de praktijk tijdens de openingstijden.

 

Uitsluitend voor spoedgevallen buiten onze openingstijden kunt u de dienstdoende dierenarts bereiken via telefoonnummer
0900 - 55 192 55. Kijk voor meer informatie onder de knopspoed

maandag: 8.00 – 17.00uur
dinsdag: 8.00 – 17.00 uur
woensdag: 8.00 – 18.00 uur
donderdag: 8.00 – 18.00 uur
vrijdag: 8.00 – 17.00 uur

AFWIJKENDE OPENINGTIJDEN

 

 

Dinsdag 24 Juli: Geen dierenarts aanwezig. Geopend voor het ophalen van voeding, medicatie en het maken van afspraken. 

 

Woensdag 25 Juli: Geen dierenarts aanwezig. Geopend voor het ophalen van voeding, medicatie en het maken van afspraken

 

 Dinsdag 31 juli: Geen dierenarts aanwezig.Geopend voor het ophalen van voeding, medicatie en het maken van afspraken.

 

 Woensdag 1 Augustus: Geen dierenarts aanwezig geopend voor het ophalen van voeding, medicatie en het maken van afspraken. 

 

De week van 6 Augustus tot 10 Augustus: Geen diernarts aanwezig. Geopend voor het ophalen van voeding, medicatie en het maken van afspraken van 9.00 uur tot 13.00 uur

 

 

Betalingen

Behandeling van dieren en de verkoop van medicijnen of voer geschieden uitsluitend tegen contante betaling, waarbij een betaling per PIN onze voorkeur heeft. U ontvangt desgewenst een gespecificeerde nota.

Route

De kliniek is gevestigd aan de Zandvoorter Allee nummer 18 te Heemstede. Op de onderstaande plattegrond kunt u zien hoe u bij ons kunt komen en kunt u een route naar de praktijk plannen.

Vanaf Zandvoort, Aerdenhout

U rijdt onder het station door en steekt de Leidsevaart over. Neem dan de eerste mogelijkheid aan uw linkerhand. U rijdt de Zandvoorterallee in en vindt de dierenkliniek even voorbij de verkeersdrempel aan uw rechterhand.

Vanuit Haarlem

Via de Wagenweg, Herenweg rijdt u de Zandvoortselaan richting Zandvoort in. U neemt de 1e grote zijstraat rechts (4e op de plattegrond). U rijdt de Zandvoorterallee in en vindt de dierenkliniek even voorbij de verkeersdrempel aan uw rechterhand. Via de Leidsevaartweg gaat u bij het station Aerdenhout/Heemstede linksaf over de brug over de Leidsevaart. Neem de 1e zijstraat links. U rijdt de Zandvoorterallee in en vindt de dierenkliniek even voorbij de verkeersdrempel aan uw rechterhand.

Vanuit Hillegom

U gaat over de Herenweg richting Haarlem. Bij Heemstede gaat u linksaf richting Zandvoort over de Zandvoortselaan. U neemt de 1e grote zijstraat rechts (4e op de plattegrond). U rijdt de Zandvoorterallee in en vindt de dierenkliniek even voorbij de verkeersdrempel aan uw rechter hand.


Grotere kaart weergeven

We hebben recent ons privacybeleid bijgewerkt om uit te leggen hoe we uw persoonlijke gegevens beschermen in overeenstemming met de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de EU.
 Ons volledige privacybeleid kunt via de bali opvragen.