Zandvoorter Allee 18
2106 BX Heemstede
023 - 528 93 19

SPOEDNUMMER

Buiten openingstijden
0900 - 55 192 55

Vuurwerkangst

 

Hoewel het nog ver weg lijkt nadert het einde van het jaar, nog even en dan staat oud en nieuw weer voor de deur. Voor de meeste mensen een fijne tijd maar voor veel huisdieren is dit een vervelende periode. De harde onverwachte knallen en lichtflitsen bij het afsteken van vuurwerk veroorzaken veel onrust en stress bij onze huisdieren. Helaas voor hen is dit afsteken van vuurwerk vaak niet beperkt tot oud en nieuw en de dagen er om heen want zelfs in november kunnen de eerste knallen al gehoord worden. Het is daarom zeer verstandig om in oktober al over dit probleem na te denken. Zeker omdat je het beste dan al kunt beginnen om je hond of kat straks ook een onbezorgde jaarwisseling te laten hebben.

Op de onderstaande pagina's kunt u meer lezen over de opties die wij u kunnen aanbieden om uw hond of kat een goede jaarwisseling te bezorgen.

 

We hebben recent ons privacybeleid bijgewerkt om uit te leggen hoe we uw persoonlijke gegevens beschermen in overeenstemming met de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de EU.
 Ons volledige privacybeleid kunt via de bali opvragen.