previous arrow
next arrow
Slider

Praktijkmanagement

Eigenaar van Dierenkliniek Zandvoorterallee is Petra Staal. Naast haar taken als eigenaar en praktijkmanager is zij ook werkzaam als ervaren paraveterinair assistente en geeft zij vachtverzoring aan katten. U kunt haar op bijna alle dagen van de week aantreffen op de praktijk. Naast haar werkzaamheden op de praktijk heeft zij ook een kleine katten pension op de praktijk.

Petra Staal

Dierenartsen

In onze kliniek zijn 2 vaste ervaren dierenartsen werkzaam. De dierenartsen zullen elkaar zoveel mogelijk vervangen tijdens nascholingen, cursusussen, ziekte en vakantie. In uitzonderlijke situaties kan het gebeuren dat er een waarnemend dierenarts aanwezig is. De praktijk is op deze wijze het gehele jaar door geopend. Kim en Tanya werken beide partim-time. Tanya en Kim voeren regelmatig overleg over de patiënten, zodat zij in de regel van alle lopende behandelingen op de hoogte zijn. De dierenartsen volgen regelmatig cursussen en nascholingen en houden zo hun vakkennis op peil. Op deze manier wordt er zorg voor gedragen dat zowel kennis als ervaring in onze kliniek ruimschoots aanwezig zijn.

Kim Beukenhorst

Tanya Barrett

Paraveterinairen/assistente

In onze kliniek is naast Petra Staal nog 1 paraveterinair werkzaam u zult ook haar regelmatig treffen aan de balie. Met haar trouwe hondje Pepper helpt zij u met alle vragen en afspraken. U kunt voor veel van uw vragen terecht bij de paraveterinair/assistente  telefonisch of aan de balie kunnen zij u informatie verstrekken over diverse onderwerpen zoals wormmiddelen, vlooienbestrijding, teken, voeding, medicijnen, chippen, vaccinatie, operaties en de nazorg ervan, en meerdere andere onderwerpen. Ook de assistentes zorgen ervoor dat ze regelmatig cursussen en nascholingen volgen om hun vakkennis actueel te houden.

Anouska van der Vliet

Simone  is onze vliegende keep, zij helpt op de praktijk naast haar studie verpleegkunde. Clienten kennen haar als de kattenoppas aan huis dit doet zij naast haar studie er bij. U kunt haar via de praktijk  benaderen voor oppas  tijdens uw vakantie of als u  onverwachts weg moet.

Simone Sebrechts

Laatste nieuws

We hebben recent ons privacybeleid bijgewerkt om uit te leggen hoe we uw persoonlijke gegevens beschermen in overeenstemming met de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de EU.
Ons volledige privacybeleid kunt via de bali opvragen.

Lees meer

Spoed?

Wij zijn buiten openingstijden te bereiken op: 0900-55 192 55

Contact en Adres

Zandvoorter Allee 18
2106 BX Heemstede
Telefoon: 023 - 528 93 19
Telefoon Spoed: 0900-55 192 55

Openingstijden

maandag: 8.00 – 17.00uur
dinsdag: 8.00 – 17.00 uur
woensdag: 8.00 – 18.00 uur
donderdag: 8.00 – 18.00 uur
vrijdag: 8.00 – 17.00 uur

Locatie